Velkommen til Allans Bed and Breakfast !

Jeg byder jer hjerteligt velkommen til min hjemmeside og mit hjem her på Sinebjerg!
Det er mit ønske, at I får nogle behagelige overnatninger, i mine Bed and Breakfast værelser, eller i sommerhuset, her ved Faaborg i det naturskønne Sydfyn og at I får en god oplevelse, når I lejer mine kajakker. I tilfælde af manglende oplysninger er i velkommen til at kontakte mig.

 

 


Lidt om mig, huset og området.

Husene på sinebjergvej 66, det lille er opført i 1890 som garnhus, for fiskerne som boede på Sinebjergvej 59

Det store er opført i 1910 af de samme fiskere. Jeg købte husene i 1966 medens jeg arbejdede i El Salvador i mellem Amerika. I 1977 fik jeg tilladelse til at bygge husene om/større det brugte jeg 7 måneder på.

Jeg selv har arbejdet udenfor Danmark i 36 år hvor jeg byggede telefon stationer for Ericsson telecom.

Jeg har arbejdet i El Salvador, Panama, Saudi Arabien, Libanon, Ethiopien, Thailand, Malaisia, Oman, Algeriet, Nigeria, Indonesien, Marokko, Libyen, Syrien og Yemen, af varierende tid, det længste Marokko 10 år det korteste Yemen da der kom et angreb på de to tårne i New York så blev det for farligt.

Området hvor husene ligger, er et dejligt naturområde, bakket, grønt og frodigt, det er på en strandgrund med egen bro, udsigt til det sydfynske Ø-hav og til Lyø, Als og Ærø.

Der er rigtig mange aktiviteter i området, indenfor en radius af 20 Km. de kan findes under Linket "Aktiviteter".

Følgende kan du opleve i nærområdet

Aktiviteter.
Du kan finde flere oplysninger om diverse aktiviteter, som udbydes i faaborg området på sydfyn, ved at klikke dig ind på "Aktiviteter" fane bladen, øverst på siden, eller ved at trykker HER.

Nyheder

22. Marts 2020

Mindre Prisstigning -
Efter 5 år, har jeg igen reguleret udlejningspriser, med en mindre opjustering, i forbindelse med den ordinær inflationsrate.

 

20. December 2015
Mindre Prisstigning - Efter mange år med de samme priser, har jeg nu valgt at der i 2016 kommer en mindre prisstigning på Bed and Breakfast. Du kan se de aktuelle priser på Overnatningsfanen.